Les seccions de Sant Josep treballen perquè no es tanqui el Centre Parroquial

  0
  façana sampep.jpg

  05/07/2012 – Les entitats del Centre Parroquial segueixen treballant per arreglar uns problemes que creuen que tenen solució.

  El bàsquet, l'hoquei, el patinatge, els escacs i el bar de Sant Josep segueixen treballant conjuntament per evitar el tancament del Centre Parroquial. Consideren que si bé és cert que l'edifici té problemes, no són prou importants ni comporten un perill directe per les persones com per tancar el centre. Els més greus es situen al teatre, que ja no s'utilitza, i a un vestidor de la pista d'hoquei, que també té barrat el pas, on hi ha un quadre elèctric que no hi hauria de ser.

  Segons les entitats del Centre Parroquial, la resta d'irregularitats de l'edifici com per exemple que els llums fluorescents no tinguin un tub protector es poden arreglar, i afegeixen que l'únic pressupost de reparació presentat fins ara és desorbitat.

  Per aquest motiu asseguren que segueixen treballant per garantir el màxim d'activitats l'any que ve al Centre Parroquial, i ahir es van reunir amb l'Ajuntament per tractar el tema.

   

  Mentrestant, Convergència i Unió demana que el govern local presti la "màxima atenció" al Sant Josep. El líder del grup municipal, Ferran Falcó, considera que "aquesta implicació ha de començar amb la cessió d'algun espai esportiu públic perquè l'entitat mantingui les activitats", si finalment ha de tancar. De la mateixa forma, Falcó ha recalcat que s'hauria d'acompanyar "on calgui la gent del Sant Josep per tal d'aconseguir el finançament necessari per a resoldre el problema estructural de l'edifici, i facilitar els tràmits administratius i urbanístics necessaris que vagin associats a les obres".

   

  Per la seva part, el cap del PSC a Badalona, Jordi Serra, també ha manifestat el seu recolzament a la "continuïtat del Centre Parroquial i a totes les iniciatives que des de diferents organismes s’estan duent a terme per garantir les seves activitats socials i esportives". A més, destaca, "calen propostes imaginatives i voluntat de cercar solucions".