L’Escola de Natura obre portes durant una jornada d’activitats nadalenques

  0
  Els patis (AJB_MITJA).jpg

  15/12/2017 – Tallets adreçats a tots els públics durant el diumenge.

  L’Escola de Natura Angeleta Ferrer, ubicada a la masia de Can Miravitges, celebrarà aquest diumenge, 17 de desembre, a partir de les 10 del matí, el ‘Nadal a Can Miravitges’, una jornada de portes obertes que té com a objectiu donar a conèixer les instal·lacions i les tasques que du a terme aquest equipament d’educació ambiental municipal mitjançant diverses activitats nadalenques.

   

  Al llarg del matí, i de forma simultània, es programaran, en els diferents espais, diversos tallers relacionats amb el Nadal, adreçats a tot tipus de públic: elaboració de galetes amb motius nadalencs a l’aula-cuina de l’escola; manualitats de motius decoratius de Nadal fets amb materials naturals i de rebuig; visita a les dependències de la masia de Can Miravitges acompanyats per una historiadora del Museu de Badalona, i sembra d’espècies forestals, a l’umbracle de l’escola.

   

  Totes aquestes activitats estan adreçades a tota la família i són gratuïtes, però cal inscripció prèvia ja que les places són limitades. Per inscriure’s cal trucar al telèfon de l’Escola de Natura 93 395 01 05 / 93 395 00 50 de les 9 h a 14.30 h.