Llovet:”m’he de cuidar perquè les lesions no em tallin la progressió”

  0
  45
  8Z6W1431.JPG

  19/09/2012

  El pivot verd-i-negre té molt clar que el seu objectiu personal aquesta temporada és "seguir treballant per fer-me un lloc a la lliga".

  Aquest és un any important per Nacho Llovet. Després d'ajudar al primer equip en la Penya de Pepu i de fer-se un lloc en la de Salva Maldonado, el de Sant Cugat només pensa en "seguir treballant per consolidar-me a la lliga".

  Per aconseguir-ho sap que "m'he de cuidar les lesions perquè no em tallin la progressió". Llovet només es va perdre 4 partits la temporada passada però en va jugar molts altres mermat, sense poder donar el 100%. De fet, en aquesta pretemporada ja ha hagut de parar en el primer i últim partit per molèsties al turmell.

  El propi jugador és el primer en entendre que Maldonado hagi dissenyat una plantilla amb 5 pivots perquè "els entrenaments són durs, la temporada és llarga i sempre hi ha problemes de lesions en aquesta posició". A més, "en Salva sempre vol que els pivots siguem molt intensos", afegeix Llovet que assegura que aquest estiu ha "treballat molt físicament i tècnicament".