Maldonado: “Hem de tenir paciencia perquè serà un estiu amb moltes decisions”

  0
  46
  1213_JOV_CLA (30)(1).JPG

  16/05/2013
  El tècnic verd-i-negre creu que la "mala sortida" del 3r quart ha estat "definitiva" i ha avisat que caldrà tenir"tranquil·litat i paciència" de cara a l'estiu "que serà molt llarg"
  · Barrera: "M'agradaria que Maldonado sigui l'entrenador de l'any que ve"

  La roda de premsa de Salva Maldonado, la última a l'Olímpic aquest any, s'ha centrat en el futur de l'equip i del propi entrenador a partir de la temporada que ve.

  En aquest sentit, Maldonado ha avisat que "hem de tenir tranquil·litat i paciència perquè serà un estiu amb moltes decisions".
  El tècnic, que acaba contracte, ha reconegut que "no em toca a mi parlar de projectes futurs", però ha manifestat que mani qui mani "el club ha de buscar la seva viabilitat econòmica i la manera de mantenir la filosofia, que està molt clara".

  Unes declaracions encara molt incertes sobre si el propi Maldonado seguirà a la banqueta verd-i-negre: "ja arribarà el moment de veure si els nostres camins coincideixen", ha declarat.

  Sobre el partit, el tècnic ha remarcat el 3r quart de l'equip que "ha estat decisiu" perquè "en una sortida molt dolenta dels dos equips, ells se n'han beneficiat" per aconseguir una diferència "molt exagerada".

  Tot i això, l'adrianenc ha volgut felicitar als seus jugadors "perquè no és fàcil seguir treballant quan el partit està difícil" i creu que avui "han tingut més energia que encert".