Marquen, però perden

0
    45

06/12/2015 – Derrota, després de quatre partits d'imbatibilitat, al camp de l'Atlètic Balears. Encara que va tornar a marcar, el Badalona va pagar les oportunitats de gol perdudes i es va veure superat a la segona part.

L'un a zero no es va fer esperar: en el primer minut de joc Vich va posar una pilota a l'àrea que Kike López va aprofitar per afusellar Vito, anticipant-se a l'acció defensiva d'Amantini. L'empat va venir també de seguida: pilota penjada a l'àrea local que recull Pablo Morgado per, amb un xut sec i ras, batre Pliquett al costat del pal.

Abans del descans, tot i que el domini corresponia a l'equip del debutant Christian Ziege, el Badalona va poder marcar el segon, sobre tot en una jugada de Morgado, l'oportunitat més clara del partit, que el davanter valencià va desaprofitar sol davant el porter. En la segona part els escapulats van desaparèixer en atac i es van veure superats en defensa. Un gol en el tram inicial, de Thilo, i un altre quan s'entrava en la recta final del partit, de Rubén Juradao, van deixar els de Manolo González sense reacció.

FITXA TÈCNICA:

Atlètic Balears: Pliquett, Juan Vich, Wiemann, Prieto, Biel Guasp, Carles Marc, Thilo (Jaime Hernández, 62'), Casares, Kike López (Malik, 72'), Juanjo, Rubén Jurado (Rodri, 77').

Badalona: Marc Vito; Fran Grima, Amantini, Carroza, Rubén Canelada; Tendillo (Ponzio, 70'), Toni Lao; Morgado, Eugeni, Joan Grasa (David Jiménez, 59'); Manu Balda (Bermúdez, 81').

Goles: 1-0 Kike López (1'), 1-1 Morgado (3'); 2-1 Thilo (52'); 3-1 Rubén Jurado (76').

Àrbitre: Alexander González González (tinerfeny). Va amonestar Tendillo, Morgado, Carroza, Amantini, David Jiménez, del Badalona; i Thilo, Kike López i Biel, de l'Atlètic Balears.