Massa físic pel Llefià; Penya i Natzaret ‘B’ es consoliden al TOP5

0
    39
    DSC_0106.JPG

06/03/2017 – Doble derrota dels equips badalonins de Primera: Minguella i Sant Andreu cauen contra el CN Sabadell i AB Premià.

En categoria femenina, la darrera jornada de bàsquet a Badalona ens deixa patiment a la Primera Catalana i contrast de notícies a Segona. En la categoria més alta, l’AE Minguella viuria un dia negre en atac davant el CN Sabadell, caient derrotada per continuar en la dotzena plaça (7/13).

La plantilla de Carlos Esteve no tindria amenaça (7-15), ja que només Hurtado i Miguel oferirien símptomes de continuïtat (13-26). Les blaves mai podrien acostar-se (27-38) i amenaçar el Natació amb la remuntada (39-54).

De la mateixa manera, el Sant Andreu de Natzaret (8/12) continua amb la seva particular caiguda en picat: ja són vuit les derrotes seguides que acumula el primer equip, ratxa que l’ha dut fins a la desena plaça. L’última desil·lusió arribava a la pista de l’AB Premià i es donaria després de completar un gran inici de partit (16-21).

Des del segon període, però, l’ofensiva badalonina quedaria bloquejada (34-28) i el Natzaret passaria a jugar a ratxes (34-34). Buscant l’èpica, el Sant Andreu seria capaç d’entrar en la lluita pel triomf retallant un desavantatge de set punts (57-50) ja en l’últim minut (57-56), però Pedemonte decantaria el xoc pel Premià (61-56).

Tothom al TOP5

Pel que fa al grup IV de la Segona Catalana, tots els equips de Badalona es troben dins de les cinc primeres posicions. El líder, la UB Llefià (15/5), està afrontant un tram del curs d’extrema dificultat, ja que té moltes baixes i quatre d’elles de llarga duració.

Amb júniors i reforços del ‘B’, el bloc de Toni Madrid intentaria frenar el potencial físic del Sant Nicolau (14-16), però les vallesanes farien un segon quart de molts contactes per escombrar les taronges del parquet amb un 8 a 22 (22-38). En la represa, el líder intentaria reaccionar a través d’una zona, però llavors arribarien els triples visitants. Al final, la UB Llefià podria salvar l’average directe (61-71).

Qui sí que va guanyar va ser el Natzaret ‘B’ (12/8), en gran dinàmica després de sumar el quart triomf consecutiu. El Sant Andreu és quart gràcies al bon resultat gestat a la pista del Ripollet (47-51). El Natzaret arribaria al descans manant (22-27), però hauria de recórrer a la fiabilitat de Buscató i Muñoz per refredar la remuntada local.

Si el Sant Andreu és quart, el Divina Joventut (11/9) ostenta la cinquena plaça. Les de Raúl Lorenzo recuperaven el somriure a la pista de l’AESE (51-60), recuperant-se d’un fort sotrac patit durant el segon període (21 a 9) a través de la defensa (42-39). En els dos últims minuts, l’AESE només anotaria dos punts, dada clau per entendre la victòria verd-i-negra.

Volen ser líders

Ja per acabar, al grup V de Tercera hi ha un conjunt que vol ser líder. Parlem del Círcol (12/5), tercer després de vèncer el Nou Barris (40-41). La derrota de la Minguella ‘C’ (8/9) contra l’AESE ‘B’ (73-46) deixa les de Casagemes desenes, mentre que el Badalonès (11/6) és sisè després de guanyar el Claret (57-45).

Al grup VIII el Natzaret ‘C’ (8/9) és novè i superava àmpliament el Vila Olímpica (44-85), tot el contrari que un Llefià ‘B’ (4/13) derrotat pel Trèvol ‘B’ (56-68). El Sant Josep (11/6) va ajornar el seu partit, mentre que la Minguella ‘B’ (9/7) ha de jugar demà aquest dimarts del Poblenou.