Més de 350 infants participen a les finals del Circuït Express Pere Masip

  0
  54
  Tennis Club Badalona.jpg

  25/04/2014 – El Tennis Cub Badalona va acollir les finals del Circuït Express Pere Masip, on van participar infants de totes les categories, des de benjamí fins a júnior, passant per aleví, infantil i cadet.

  El passat cap de setmana, 12 i 13 d’abril, el Tennis Club Badalona va acollir les finals del Circuït Express Pere Masip, on van participar més de 350 infantils de la categoria des de benjamí fins a júnior, passant per aleví, infantil i cadet.

   

  Cal destacar que el nivell ha estat alt  a totes les categories. A la benjamí els campions han estat Raul Abril i Carla Hahneiser; a l’aleví, Tom Grosjean, Eduard Rodríguez, Natalia Mora i Judit Villoro; mentre que a l’infantil s’han proclamat campions: Antonio Muñiz, Ramon Martinez, Roger Companys, Marta Alonso i Paula Arambilet, i al cadet han quedat: Ignacio de Rueda, Mario Torra i Alexandra Alegre.

   

  Finalment, a la categoria júnior només van jugar els masculins en què Roger Bentanachs va quedar campió i Nikolas Sanchez-Izquierdo com a finalista.