Més d’una vintena de centres surten al carrer per reivindicar l’escola pública

  0
  27A Diada Ensenyament Públic de Badalona color.jpg

  26/04/2014 – Diumenge, el passeig Marítim acollirà la 4a Diada de l’Ensenyament, impulsada per la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes i d’Associacions de Famílies de Centres Públics de Badalona, amb el suport de Badalona es Mou.

  Les escoles públiques de Badalona tornen a sortir al carrer aquest cap de setmana per a celebrar la seva particular festa. Diumenge, el passeig Marítim acollirà la 4a Diada de l’Ensenyament, impulsada per la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes i d’Associacions de Famílies de Centres Públics de Badalona, amb el suport de Badalona es Mou i la col·laboració de l’Ajuntament.

   

  Prop d’una vintena d’escoles organitzaran tot un matí (10-14h) d’activitats molt diverses: des de contaconts fins a presentacions, passant per tallers de pintura o de cuina. No faltaran els jocs, com ara el de l’oca gegant per al consum responsable o el puzzle de l’Edu K. Diferents grups d’animació de les escoles oferiran, a més, espectacles musicals i de dansa: coral, Hip-Hop o dansa del ventre, entre d’altres. La cirereta final la posaran les colles de geganters dels centres, que duran a terme una cercavila a partir de les 12.30.