No aixequen el cap

0
    32

18/04/2015 – Mala tarda del Badalona a Sant Adrià, on cau clarament (3-0) davant del filial de l'Espanyol i acaba el partit amb nou jugadors per les expulsions de Lúlu i Bermudo. L'actuació de l'àrbitre va condicionar clarament el resultat final.

Un penal poc després de la mitja hora, i una expulsió molt rigorosa de Lúlu, van trencar el Badalona, que no estava patint massa fins aquell moment. Jairo va transformar la pena màxima i, en el minut 23 de la segona part, va signar el 2-0, amb un cop de cap que va batre Marcos. Poc abans, Abraham havia estat objecte d'un clar penal que l'àrbitre, el murcià Gabriel Lozano Reina, no va voler xiular.

Tot i jugar amb un home menys, el Badalona va donar la cara en el segon temps, però no va poder evitar que, en un contracop, Carmona signés el 3-0 definitiu. Abans del final, Bermudo va veure targeta vermella directa i l'equip de Manolo González va acabar amb nou jugadors. “Ha estat un arbitratge estrany”, va dir el tècnic a Ràdio B. González va manifestar també el seu desig de que la seva renovació quedi enllestida al més aviat.

FITXA TÈCNICA

Espanyol: Andrés, Iago, Raillo (Carmona, min.60), Ángel, Aarón, Marc Caballé, Pol Llonch (Marc Navarro, min.68), Borja, Jairo, Joan Jordán i Aday (Luque, min.68).

Badalona: Marcos; Fran Grima, Lúlu, Álvaro Vega (Amantini, min.45), Bermudo; Prior, Toni Lao; Esteve (Joel, min.), Raul Torres; Marc Mas (Xavi Ferrón, min.76) i Abraham.

Gols: 1-0, Jairo (p.) (min.32); 2-0, Jairo (min.68) i 3-0, Carmona (min.77)

Àrbitre: Gabriel Lozano Reina (murcià). Va amonestar a Álvaro Vega, Oscar Sierra, Pol Llonch, Raul Torres, Ángel i Ferrón. Va expulsar a Lúlu per doble amonestació (min.37) i Bermudo (min.79).