Nova Lloreda Sud recull més d’una tona d’aliments durant les festes del barri

  0
  DSC_1895.JPG

  20/07/2013 – Durant les festes, l'associació de veïns va recollir aliments en els diferents actes, entre ciutadans i comerciants de la zona, que aniran destinats a entitats solidàries de la ciutat.

  L’Associació de Veïns de Nova Lloreda Sud va lliurar ahir a diverses entitats solidàries de Badalona més de 1.000 quilograms de menjar, en un acte que ha comptat amb la col·laboració de Voluntaris Badalona i de l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació.

   

  Els aliments es van aconseguir en una campanya solidària organitzada durant per l’entitat veïnal durant els diferents actes de les festes del barri que van tenir lloc els passats dies 21, 22 i 23 de juny. Els veïns aportaven el menjar durant berenars populars, balls, festes infantils i d’altres iniciatives. A més, l’AVV ha dedicat un 25% de la recaptació aconseguida a través de la publicitat de la revista de festes, amb anuncis de comerciants i entitats del barri.

   

  El president de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona i alhora president de l’Associació de Veïns de Nova Lloreda Sud, Manuel López, ha anunciat que la propera tardor la FAVB tornarà a dur a terme una campanya de recollida d’aliments en que estaran implicades totes les entitats veïnals de la ciutat. L’objectiu és preparar paquets de menjar per a famílies que es repartiran als voltants de Nadal.