Pau Lloret, finalista a l’Open Internacional de Tennis Taula d’Hongria

0
    31

09/02/2016 – En la categoria mini-cadet, el jugador del Club Tennis Taula Badalona es va enfrontar al potent Mike Hollo d'Alemanya, la bèstia negra dels catalans en aquest campionat.

El jugador del Club Tennis Taula Badalona, Pau Lloret va aconseguir arribar a la final del XXIè Open Internacional d'Hongria – Memorial Janos Molnar en la categoria mini-cadet (corresponent als jugadors nascuts en el 2004 o posteriorment). La competició, on hi eren presents jugadors de molts països europeus en categories fins a 13 anys, es va jugar del 4 al 7 de febrer a Budapest.

La trajectòria de Lloret abans de la final va ser quedar primer de grup en guanyar al croat Patrik Tomic per 3 a 2, a l'eslovac Michal Kapusta per 3 a 1 i a l'hongarès Attila Fenyvesi per 3 a 0. Posteriorment a les eliminatòries va guanyar el suec Erik Linander per 3 a 1, a l'irlandès Thomas Joyce a vuitens de finals per 3 a 1 i a l'hongarès Erik Huzsvár a quarts per 3 a 1. A la semifinal va superar a l'anglès Jamie Liu per 3 a 0 i a la final es va trobar al potent Mike Hollo d'Alemanya, la bèstia negra dels catalans en aquest campionat, amb qui va perdre per 3 a 1. En el campionat de 2015, en Lloret també va fer un bon resultat en quedar tercer de categoria mini-cadet 2003, només superant per Kosmal de Polònia, que en va ser el guanyador.

Cal destacar també la participació d'un altre jugador del CTT Badalona a l'Open en categoria de nascuts en el 2003, en Sergi Bocanegra que va quedar eliminat a setzens de final en perdre amb Mike Hollo qui també es va proclamar guanyador en aquesta edat. Hollo també va eliminar a Pau Lloret en aquesta categoria a la ronda següent, a vuitens de final. Bocanegra va participar també en la prova cadet, on no va poder superar la fase de grups al guanyar un partit i perdre'n dos, tot i que el darrer per 2 a 3 que li hauria de fer el pas a les eliminatòries.

Pel que fa la segona fase de l'Open Catalunya celebrat el passat cap de setmana, cal fer esment als ascensos de diferents jugadors. Adrià Fernàndez va aconseguir entrar a la màxima categoria, Sènior "A"; Àngel Carrión passa del Sènior "C" al "B", i Arnau Lloret aconsegueix pujar al Juvenil "A", tot i ser encara aleví de primer any.