Pretòria, etapa clau en el procés cap a Rio

  0
  39
  14519339232991.jpg

  14/01/2016 – Mireia Belmonte continua concentrada a Sud Àfrica per seguir amb el procés de posada a punt que l’ha de dur a l’èxit.

   

  Sens dubte, l’últim Nadal ha estat diferent al dels darrers anys per Mireia Belmonte. La nedadora badalonina va celebrar l’entrada del 2016 a la ciutat de Pretòria, al costat de Judit Ignacio, María Vilas, Jimena Pérez, Antonio Arroyo i Pol Gil, companys d’entrenament de la doble medallista olímpica.

   

  Des de finals de desembre, aquest grup d’alt rendiment dirigit per Fred Vergnoux es troba instal·lat a Sud Àfrica per treballar en altura. La concentració, establerta en els 1.500 metres sobre el nivell del mar de la universitat de Pretòria, suposa un dels cinc períodes en altura planificats pel tècnic francès per tal de preparar els Jocs Olímpics, a banda de les tres estades a Sierra Nevada (2.320 metres) i del stage a Font Romeu (1.850).

   

  Mireia Belmonte continuarà entrenant-se a Sud Àfrica fins al 20 de gener, en un intent d’aprofitar les altes temperatures del país (35-37 graus) per incrementar el seu rendiment.

   

  La badalonina, que ja va viatjar a Sud Àfrica el 2012, abans d’aconseguir les dues medalles a Londres, realitza quatre sessions d’entrenament diàries (dos de piscina i dos de treball físic), repartides entre les set del matí i les vuit de la tarda.

   

  Un cop finalitzi aquesta primera concentració en altura de l’any, Belmonte tornarà a agafar un avió per participar al XVIII Meeting de Luxemburg (29-31 de gener), prova que servirà per anar assolint rodatge de cara a l’Open de Primavera (19-22 de març).