Prop de 500 paradetes ompliran aquest diumenge el 14è Mercat del Trasto

  0
  Mercat del Trasto 2012.JPG

  26/10/2013 – El Parc de les Muntanyetes acollirà aquest diumenge una nova edició del particular mercat ciutadà, que tornarà a mostrar el seu costat més solidari amb una recollida d'aliments.

  Aquest diumenge 27 d’octubre es celebrarà al parc de les Muntanyetes, del barri del Puigfred, la 14a edició del Mercat del Trasto. Aquesta fira, que funcionarà des de les 10 del matí fins a les 14 hores, té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es conveteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. En l’edició d’enguany hi participaran un total de 500 parades.

   

   Aquesta edició del Mercat del Trasto tornarà a ser solidària, com en ocasions anteriors: Totes les persones que hi posin una parada, hauran d’aportar com a mínim un quilo de menjar envasat, preferiblement arròs, pasta, oli i/o llet, que es donarà al Banc d’Aliments de Badalona a través de Voluntaris Badalona. Aquesta acció solidària també és oberta a qualsevol persona que ho desitgi. Al mateix Mercat del Trasto hi haurà dues carpes de Voluntaris Badalona que recolliran les donacions de menjar.

   

   Com en les edicions anteriors, cada participant s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport, tant d’entrada com de sortida. Com a norma general, està prohibida la venda de productes d’alimentació i d’animals.