Quines activitats es faran a Badalona durant la Copa del Rei de Bàsquet?

  0
  33

  FanZones, espais d’oci, exposicions i un bus gratuït

  Ja estem acostumats que Badalona faci olor de bàsquet, però ara aquesta olor comença a intensificar-se cada cop més: s’acosta la Copa del Rei Badalona 2023! Del 16 al 19 de febrer la ciutat es transformarà per viure aquest esdeveniment amb diverses activitats.

  Tres FanZones i diversos espais d’oci

  Com ja s’ha anat anunciant, l’ACB, junt amb l’Ajuntament de Badalona, han preparat una sèrie de punts per activar la ciutat per la celebració de l’esdeveniment. Aquests punts aniran tots ells connectats per un bus llançadora totalment gratuït. El centre neuràlgic serà sens dubte el Palau Olímpic de Badalona en el qual hi haurà tots els partits de la Copa del Rey i la final de la Minicopa Endesa.

  A més, hi haurà tres Fan Zones: una a la Plaça President Tarradellas i Rambla del Gorg, una a la Plaça de Pompeu Fabra i la Fan Zone de la Mini Copa al Parc Gran Sol. Les Fan Zones es dedicaran a mantenir l’ambient d’espectacle a la ciutat amb diverses activitats, Food Trucks, espais gastronòmics o competicions.

  Una altra de les activitats esperades serà La Jaula Movistar que serà protagonista en la Copa del Rei. La Fan Zone Movistar, situada al barri del Gorg, vibrarà amb una pista urbana espectacular plena de contingut: batucades, concursos de mats, Copa Movistar 3×3 de les aficions, una gran Block party (batalla de ball urbà) el diumenge 19… i molt més.

  Concerts: DJ Nano, Coti i altres artistes

  Com ja s’ha avançat, hi haurà alguns concerts a les Fan Zones. La Copa del Rei es viurà al ritme el Jardí de les Delícies by Endesa. L’argentí Coti actuarà a la FanZone situada al barri del Gorg durant aquestes dates. El cantant és conegut pel seu èxit ‘Nada fué un error’. També hi participaran DJ’s i altres artistes. DJ Nano, Coti i altres artistes faran concerts dijous, divendres, dissabte i diumenge abans dels partits, i varis DJs continuaran donant ritme a l’esdeveniment durant hores i el dissabte fins a la matinada.

   

  Exposició de fotografies a la Plaça Pompeu Fabra
  La Copa ha arribat uns dies abans del que es preveia a la ciutat de Badalona. La Plaça Pompeu Fabra, on hi haurà una de les FanZones, acull una exposició de 40 fotografies de la història del bàsquet. A més, aquesta exposició organitzada per l’ACB i l’Ajuntament de Badalona, hi han participat els fotògrafs badalonins Miquel Angel Forniés i Josep Lluís Surrallés, i el malagueny Mariano Pozo.

   

  La Nit de la Copa
  Per aquells que tinguin ganes de seguir la festa durant la nit, la nit de la Copa serà una gran oportunitat per seguir amb l’oci nocturn a la ciutat. L’Ajuntament de Badalona ha organitzat una festa durant la nit del divendres 17 al dissabte 18 de febrer a la zona del polígon de Can Ribó. Les principals discoteques de la ciutat participaran en una gran festa de durarà fins a les 4h de la matinada. Hi haurà dos escenaris amb concerts i animació.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí