Salva Maldonado: “El primer objectiu és entrar a la Copa”

  0
  38
  13088.jpg

  19/09/2014 – L’entrenador del FIATC Joventut destaca que, després de tres anys acabant amb el mateix nombre de victòries, l’equip vol ser una mica més ambiciós.

   

  La Penya ha organitzat aquest matí a la pista central de l’Olímpic la tradicional trobada entre plantilla, staff tècnic, directiva i mitjans de comunicació. Després d’unes darreres temporades marcades pels problemes econòmics i la incertesa, sembla que el FIATC Joventut enceta una nova etapa.

   

  L’economia ‘de guerra’ segueix vigent, però a nivell esportiu la plantilla es veu capacitada per no només parlar de permanència. “Després de tres temporades fent 16 victòries, hem parlat amb els jugadors i volem ser una mica més ambiciosos”, destacava el tècnic Salva Maldonado.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut ha assegurat que el primer objectiu “és entrar a la Copa del Rei. Després, en funció de com arribem al final de la temporada, parlarem dels play-offs”.

   

  El tècnic de Sant Adrià s’ha mostrat satisfet amb les incorporacions realitzades i ha destacat que l’equip “està un punt per sobre de com estava l’any passat a aquestes alçades. Tenim més conceptes assimilats”.

   

  Sobre les baixes que ha patit la plantilla, Maldonado sobretot ha destacat com el grup ha “superat la marxa de Guillem Vives, un jugador que estava en creixement i que era molt carismàtic pels aficionats”.

   

  El tècnic verd-i-negre creu que amb els reforços fets s’han resolt bé els adéus de John Shurna i Devoe Joseph, dos jugadors també importants en la rotació. “El club ha apostat per dos bases nord-americans. Una cosa que no havíem fet els últims anys”, explicava Salva Maldonado.

   

  “Penso que amb els fitxatges guanyem tir exterior. Demond Mallet haurà de compensar els triples que perdem amb la marxa de Shurna i Devoe Joseph. Hannah crec que és un base anotador que també ens pot ajudar en aquesta faceta”, comentava l’entrenador adrianenc.

   

  Salva Maldonado ha tirat d’humor per explicar les ganes que té Sergi Vidal de demostrar coses als aficionats badalonins. “Es vol tornar a sentir jugador. Crec que voldrà tirar tots els triples que no ha pogut tirar en els darrers dos anys”, relatava el tècnic.

   

  Parlant sobre Goran Suton, Maldonado admetia que no es tracta “d’un quatre obert com Shurna, però és un jugador amb molt ofici i que treballa. També pot tirar de fora”.

   

  L’entrenador del FIATC Joventut també ha deixat ben clar que l’estil de joc seguirà sent el mateix. “Continuarem sent un equip que tira molts triples. Creiem en això”, ha assegurat durant el media day celebrat avui a l’Olímpic.

   

  Per acabar, Salva Maldonado ha opinat sobre una hipotètica modificació de la norma que impedeix als entrenadors ACB ser seleccionadors espanyols. L’entrenador ha expressat que li agrada que els companys “puguin tenir un ventall ampli d’opcions per entrenar”, però que s’hauria de regular d’alguna manera el fet de poder influir en un jugador al llarg de les concentracions per fitxar pel teu equip si està en any de finalització de contracte.

   

  “És una circumstància que passa en categories de formació i en sèniors. Conviure amb un jugador durant 18 dies o més és el que té”, ha reconegut Salva Maldonado.