Salva Maldonado: “El tercer àrbitre ha estat nefast”

  0
  52
  JOV-PAM (16).jpg

  19/04/2015 – El tècnic del FIATC Joventut s’ha mostrat molest després d’haver patit “un descontrol de criteri desproporcionat” a l’hora de sancionar les faltes de cada equip.

  Durant la segona part del duel contra el València Basket, Salva Maldonado s’ha fet un tip de protestar i dialogar amb els àrbitres. L’entrenador adrianenc, perplex veient com els seus jugadors eren literalment cosits a faltes, no es podia creure haver perdut després de ser millor que el València.

  “Vull felicitar als jugadors per la feina feta. Hi han posat molta energia i s’han pogut veure moments de bon bàsquet. Hem estat molt ben ficats dins del partit durant molts minuts. Ens han sobrat els sis últims”, declarava Maldonado per encetar la seva roda de premsa post partit.

  “El criteri arbitral ens ha trastocat mentalment. El València ha estat llest per aprofitar aquesta situació. Han aprofitat els nostres nervis. Crec que el criteri arbitral ha sigut com una muntanya russa. Un descontrol total”, lamentava el tècnic.

  Segons Salva Maldonado, “el tercer àrbitre ha estat nefast per nosaltres. Ho ha xiulat tot en contra nostre. Hi ha hagut un descontrol de criteri desproporcionat i això ens ha afectat mentalment”.

  Les 22 faltes xiulades en contra durant la segona meitat provocarien que el FIATC Jovetut perdés els papers, “sobretot emocionalment”. “Jo crec que hem jugat millor que el València, però no sempre l’equip que juga millor és el que guanya”, afirmava Maldonado, reivindicant la feina feta pels seus homes.

  L’entrenador de la Penya ha destacat que la majoria “de les dades” del joc “són favorables a nosaltres, però casualment ells han aconseguit tirar molts més tirs lliures”.

  Per últim, Maldonado lamentaria marxar a casa sense cap recompensa, després de l’esforç realitzat pels seus jugadors. “El pitjor d’avui és que l’equip no ha tingut el premi merescut per la feina que ha fet”, deia el tècnic per acabar.