Salva Maldonado: “Les piles s’han acabat”

  0
  61
  8521932w.jpg

  31/12/2014 – La Penya no va ser capaç d’aguantar el nivell físic imposat pel València Basket (83-66) i a l’últim quart les forces verd-i-negres es van acabar.

   

  “No hem sigut capaços de contrarestar el seu nivell físic. Hem aguantat durant 25 minuts, però a mesura que avançava el partit hem anat perdent pistonada. El cansament ens ha afectat molt”, reconeixia Salva Maldonado davant dels micròfons de RC, just després d’encaixar la quarta derrota de la temporada.

   

  El tècnic del FIATC Joventut destacava que “al tercer quart, les piles s’han acabat” i parlava de la dificultat extrema d’igualar el joc físic del València. “Hi ha jugadors nostres que no estan acostumats a aquest nivell de contactes. Els àrbitres han permès un nivell de contactes d’Eurolliga”, afirmava Maldonado.

   

  Per l’entrenador adrianenc, la falta de dos jugadors exteriors com Hannah i Kirksay va fer que les rotacions fossin força diferents de les habituals. “Ens han matat una mica”, declarava Maldonado a RCB.

   

  Segons el tècnic de la Penya, l’equip no va poder aturar “el moment de de màxima explossivitat del València. Tampoc és una cosa que ens hagi de crear massa maldecaps. Hem treballat bé durant 30 minuts”.

   

  Per Salva Maldonado, el FIATC Joventut tampoc va aprofitar “el bon inici defensiu del primer quart. Portàvem nou pèrdues i, tot i així, anàvem per davant”. Sobre les pèrdues – 21 en total – el tècnic adrianenc reconeixia que l’equip no havia pogut “aguantar la pressió” del València. “Això ens ha fet prendre males decisions”, reiterava l’entrenador de Sant Adrià.

   

  Tot i la derrota, Salva Maldonado va voler relativitzar el resultat. Perdre a la pista del València podia entrar dins dels plans de tothom a principis de temporada. “El balanç de deu victòries i quatre partits perduts és excel·lent. Intentarem recuperar a gent per recuperar sensacions i mantenir la posició”, va declarar Maldonado, pensant ja en el pròxim partit contra Fuenlabrada.

   

  Per últim, el tècnic del FIATC Joventut va parlar sobre els dos lesionats de l’equip: Tariq Kirksay i Clevin Hannah. Sobre Kirksay, Maldonado va deixar clar que tot dependrà de la seva evolució. “El veig una mica just pel diumenge. Confien que pugui ser-hi. El tema de Hannah espero que també estigui solucionat”, va afirmar l’entrenador de la Penya.