Atraquen una sucursal bancària de Lloreda amb un artefacte explosiu

  0
  IMG_3092.JPG

  03/11/2012 – Els assaltants van fer explosionar el caixer per endur-se els diners en plena matinada de dimecres a dijous; és el segon robatori d'aquest tipus en poc temps a la ciutat.

  Un grup d’assaltants va atracar la matinada de dijous el caixer automàtic d’una sucursal de Caixa Laietana al barri de Lloreda. Els individus van utilitzar un artefacte explosiu per rebentar la màquina i emportar-se així el botí. El caixer i la seva cristallera van quedar completament inservibles i l’aparador del local, que ahir no va obrir al públic, ha hagut de ser reparat i substituït per un de nou.

   

  Es tracta del segon atracament d’aquest caire en pocs mesos. El primer va succeir a Montigalà, a un Banco Santander, al setembre. Alguns veïns de la zona relaten que es van despertar en plena nit degut a una forta explosió, i que quan van mirar per les finestres i balcons dos cotxes fugien ja a tota velocitat.

   

  Els Mossos d’Esquadra investiguen ara si hi ha alguna relació entre els individus d’ambdós robatoris i quina ha estat la quantitat extreta del caixer.