Segons per la final a quatre (65-91)

0
    31
    DSC_0589.JPG

20/04/2015 – El júnior del FIATC Joventut tanca la fase regular de la lliga derrotant al Sant Cugat i s’enfrontarà a l’Olost a les semifinals pel títol català.

Tenint en compte la poca transcendència del duel, la Penya va haver de fer un esforç per tenir el cap clar i evitar sorpreses. El júnior verd-i-negre va ser capaç de protagonitzar una gran sortida a pista, evitant que el Sant Cugat gaudís d’opcions per guanyar.

El FIATC Joventut aconseguiria un avantatge clar molt ràpid, arribant a diferències pròximes als 30 punts de marge. La segona part, doncs, va ser un pur tràmit on la Penya va assolir una màxima de 35 punts.

En l’últim quart, el Sant Cugat enduriria molt la defensa i els àrbitres van optar per no aturar el ritme del partit. D’aquesta manera, els vallesans van poder retallar fins al 65 a 91 final. La bona notícia és que els jugadors verd-i-negres amb poc rodatge a causa dels problemes físics van poder tenir molts minuts.

Amb aquesta darrera victòria, el conjunt d’Adrià Alonso finalitza la segona fase regular del curs 2014-2015 en segona posició, amb un balanç de 11/3. El Barça ha acabat líder (12/2).

Final Four a Granollers

Aquest cap de setmana es disputarà a Granollers (Pavelló CB Granollers / Carrer Girona 222) la Final Four del campionat de Catalunya Júnior Preferent. FC Barcelona, FIATC Joventut, Olost i CB L’Hospitalet són els clubs classificats.

La Penya es veurà les cares amb l’Olost (dissabte a les 19:30h), conjunt contra el qual els verd-i-negres presenten un balanç de dos triomfs (71-74 i 76-67) i dues derrotes (62-65 i 72-67) durant les dues fases regulars de la temporada. El Barça, per la seva part, s’enfrontarà a l’Hospi.

En cas de guanyar, el FIATC Joventut disputaria la final del campionat de Catalunya el diumenge a les 19:30h. El partit pel tercer i quart lloc està previst per les 17:30h.