“Si pugem i el Badalona arriba a un acord amb el Nàstic, continuaré aquí”

  0
  49
  EntrevistatMusa.JPG

  20/04/2017 – Musa Bandeh parla com juga: directe, sense embuts i dient les coses pel seu nom. Cedit pel Nàstic de Tarragona, amb 25 anys i 190 centímetres d’humanitat, l’atlètic lateral esquerre del Badalona té molt a dir ara que arriba el tram decisiu de la temporada. 

  Musa Bandeh parla com juga: directe, sense embuts i dient les coses pel seu nom. Cedit pel Nàstic de Tarragona, amb 25 anys i 190 centímetres d’humanitat, l’atlètic lateral esquerre del Badalona té molt a dir ara que arriba el tram decisiu de la temporada. 

  – Està passant per un bon moment, igual que el seu equip. Com ho viu?
  – És cert que estic en un bon moment. I l'equip també. Bé, crec que sempre hem estat bé, però en els quatre partits anteriors al de Sabadell no vam tenir el premi de la victòria. Visc tot plegat amb naturalitat, amb ganes de més i amb il·lusió de fer coses bones aquest curs.

  – En les últimes setmanes Manolo González està confiant especialment en vostè…
  – He sentit la seva confiança durant tota la temporada. Me l'ha demostrat donant-me moltes oportunitats.

  – Després de caure a Gavà, el seu entrenador va parlar de recuperar el vestidor. Van tenir dubtes?
  – No, perquè sabíem que estàvem fent bé les coses. Només ens faltava el premi de la victòria. Érem conscients, això sí, que havíem de donar una mica més per aconseguir-ho.

  – A Sabadell van donar aquesta mica més?
  – Vam saber madurar el partit, conscients que tindríem les nostres ocasions, i no vam caure en l'ansietat de marcar ràpidament.

  – El Badalona haurà de lluitar molt en aquesta fase decisiva de la lliga?
  – La lliga està molt bonica, amb diversos equips lluitant per jugar el play-off. Ens agradaria tenir un matalàs més gran, però ja el vam perdre. De tota manera, depenem de nosaltres mateixos per aconseguir-ho.

  – Aquesta temporada ha jugat, de vegades, en una defensa amb tres centrals i, en altres ocasions, amb dos. Quan se sent més còmode?
  – Amb les dues defenses igual. Amb tres centrals tinc més llibertat i més metres per córrer, sabent que tinc companys darrere que em faran la cobertura. Amb dos centrals he de triar millor quan m'incorporo a l'atac.

  – Li hauran dit un munt de vegades que té qualitats per jugar, com a mínim, a segona divisió. Aquest és el seu objectiu?
  – El meu objectiu és jugar a primera, com el de qualsevol altre futbolista. Però, si no hi arribo, m'agradaria jugar molts anys a segona. Confio que hi arribaré.

  – Amb el Badalona?
  – Si el Nàstic no perd la categoria i em donen l'oportunitat de jugar-hi, l'aprofitaré. Tinc contracte amb ells. Però espero jugar el play off i pujar amb el Badalona. En aquest cas, si s'arriba a un acord, jugaria aquí. Si no, provaria sort en altres clubs.

  – Què li agradaria més, jugar a segona amb el Nàstic o amb el Badalona?
  – No depèn al cent per cent de mi…

  – Si però, encara que no pugui triar, si pot preferir un equip.
  – Doncs prefereixo esperar i veure què passa quan acabi la temporada. Ja decidiré. També caldrà veure si se'm presenten aquestes dues opcions.

  – En els quatre partits que queden, quants punts creu que sumarà el Badalona?
  – Confio a sumar els dotze.

  – Noten més l'ajuda de l'afició des que juguen a l'estadi?
  – Si, és clar que ara notem més el suport de la nostra gent. Però també ho sentim en els desplaçaments, on també els tenim donant-nos suport.