Smith: “Sóc un obrer del bàsquet, però he vingut a guanyar”

  0
  26
  DSC_0171.JPG

  20/12/2016 – El nou base del Divina Seguros Joventut ja ha passat les proves mèdiques a Badalona.

   

  Terry Smith ha aterrat a la ciutat i ho ha fet amb un gran somriure i amb ganes de demostrar coses. El jugador nord-americà prové de la segona divisió russa i al Divina hi espera trobar un camí cap a la consagració europea.

   

  El base ha jugat a deu països diferents amb només 30 anys i és conscient d’estar davant el repte més important de la seva carrera. “Quan vaig rebre l’oferta no m’ho vaig pensar. Jugar en la millor competició d’Europa és una oportunitat que no podia deixar escapar. No m’ho vaig pensar ni un segon”, declarava just després de superar les proves mèdiques a Digest.

   

  “Intentaré que l’equip sent la meva energia. Garanteixo a l’afició que jugaré amb duresa i que faré tot allò que em demani l’entrenador. Donar el millor de mi mateix és l’objectiu”, afegia a continuació Smith.

   

  El base es defineix com “un jugador que intenta jugar ràpid i buscar les bones posicions dels companys”. “Si la defensa m’ofereix un tir, l’agafo, i si he de driblar o assistir també sóc capaç de fer-ho”, deixava clar el nou exterior del Divina Seguros.

   

  Smith ve a Badalona “a guanyar partits” i a evitar que la Penya quedi atrapada en la mala dinàmica actual. “No m’agrada ser un perdedor. Sóc un obrer del bàsquet, perquè he començat al més baix nivell i he anat escalant. L’esport m’ha dut a deu països diferents i això m’ha donat molta fortalesa”, sentenciava el base verd-i-negre.