Talls a la B-20 i carrers cèntrics amb motiu de la vaga

  0
  50
  talls b 20.jpg

  08/11/2017 – Un grup de persones ha tallat la B-20 a l'alçada de Badalona a primera hora del matí.

  Badalona viu des de primera hora del matí diferents accions de reivindicació amb motiu de la vaga general convocada per la situació política a Catalunya. Un nodrit grup de persones ha tallat la pota nord de l'entrada a Barcelona des del Maresme, la B-20, a l'alçada de Badalona en ambdòs sentits. Des de les 6:30, aproximadament, i fins passades les 7, l'autopista ha estat tallada en ambdòs sentits de circulació.

   

  Més tard, els talls en forma de protesta s'han traslladat al centre de la ciutat, on s'ha col·lapsat Martí Pujol, primer, i Francesc Layret i Via Augusta, amb una marxa amb pancartes. Posteriorment, s'ha convocat una trobada a Pompeu Fabra per desplaçar-se en bloc cap a la plaça Sant Jaume.

   

  Els regidors de Guanyem donen el seu del dia

   

  Els càrrecs electes de Guanyem Badalona en Comú han suspès l’agenda institucional. Igual que es va fer a amb la vaga general del 3 d'octubre, l’alcaldessa Dolors Sabater conjuntament amb la resta de regidors i càrrecs eventuals han decidit que descomptaran de la seva retribució mensual la part corresponent del sou d’aquest dia.

   

  Els diners que deixaran de percebre es destinaran a la Caixa de Solidaritat impulsada per ANC i Òmnium i que compta amb el suport del PDeCAT, ERC, CSQP i la CUP. Aquesta caixa es tracta d’un fons que ha d’ajudar a cobrir els costos judicials, multes i embargaments derivats dels processos oberts en relació amb el procés d’independència.