Teatre a peu pla al Betúlia

  0
  vel_rere_vel_1401105136.jpg

  20/06/2014 – Amb Albert Ibañez en la direcció i Jordi Pellejero a càrrec de la música, els actors Ramon Canals, Anna Calatayud i Gerard Guerra escenificaran Vel rere vel…, obra a partir de textos de Joan Argenté.

   

  L’Espai Betúlia acull aquest divendres, dia 20, a partir de les 20h, una nova sessió de teatre, aquest cop a càrrec de la companyia Teatre a peu pla. Amb Albert Ibañez en la direcció i Jordi Pellejero a càrrec de la música, els actors Ramon Canals, Anna Calatayud i Gerard Guerra escenificaran Vel rere vel…, obra a partir de textos de Joan Argenté.

   

  Vel rere vel… proposa una lectura vital de la poesia de Joan Argenté. Els actors, l’espai teatral i la música ajuden a vestir les paraules del poeta per dotar-les d’un significat que sembli evident. Ratlla a ratlla, els mots de l’obra del poeta intenten penetrar l’ànima humana a partir d’unes accions i reflexions que poden semblar banals però que, talment com els tels de ceba, que sempre n’amagen un altre, a mesura que les desvelem esdevenen universals.