Territori licita les obres per a rehabilitar i millorar diversos viaductes de la C-31 entre Badalona i Sant Adrià de Besòs

  0
  85

  El Departament de Territori ha licitat les obres per a rehabilitar i millorar diverses estructures de la C-31 entre els municipis de Sant Adrià de Besòs i Badalona amb l’objectiu de garantir-ne un bon estat de conservació i afavorir la seguretat viària. Els treballs, que es liciten per un import d1,8 MEUR, començaran durant la primavera que ve i tindran un termini d’execució de sis mesos.

  En concret, les obres abastaran el viaducte del tronc de la C-31 al quilòmetre 209,775 que travessa l’entramat urbà de Sant Adrià de Besòs i Badalona, i en dos viaductes secundaris que conformen els ramals de sortida i entrada a la C-31. Es tracta d’estructures que es van construir a finals dels anys 60 i les afectacions que pel pas del temps s’hi han produït aconsellen la seva reparació.

  Millores a la C-31

  Aquesta actuació complementa altres obres que el Departament de Territori ha dut a terme en aquest àmbit de la C-31; així, ha finalitzat recentment els treballs de millora d’un tram de 7 quilòmetres entre Sant Adrià de Besòs i Montgat, que han inclòs l’estesa d’un nou paviment amb un tractament per a reduir el soroll i contribuir a la millora de la qualitat de l’aire. Aquesta obra ha comptat amb una inversió de 4,3 MEUR.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí