Tots els disponibles convocats per l’últim partit

  0
  abgfotos-0170.jpg

  18/05/2013 – El Badalona disputarà demà l'últim duel oficial de la temporada. Els de Càmara rebran al Centenari a un Huracán de València que busca la primera posició

  El Badalona segueix exercint d'improvisat jutge final del campionat de lliga. Serà la tercera setmana en què les circumstàncies obligaran a que es posi la toga en lloc de les mitgetes. L'equip rebrà demà al Camp del Centenari (18.00) a l'Huracán de València, el segon classificat. El rival té encara fundades esperances d'apujar-se al liderat i quedar campió; s'empara en què pot vèncer al Badalona i superar a l'Hospitalet, que pot perfectament perdre en el seu duel contra un Olímpic que necessita dels tres punts per ser quart classificat.

   

  Enmig de tot aquest rebombori d'interessos es troba un Badalona pacífic, que no barallarà més del necessari per tres punts que no li reportarien més que una postrema felicitat relativa. Però que tampoc es deixarà superar amb facilitat, perquè primer s'ha de ser professional i no distorsionar per passivitat el resultat final de la competició. I a més, per respecte a una afició escapulada que segurament esperarà que el seu equip mostri quelcom de bo en el darrer partit del curs.

   

  Per a l'ocasió, el cos tècnic ha decidit de moment convocar a tots els futbolistes disponibles, postergant fins a demà quins seran definitivament els que es vestiran de curt per conformar la convocatòria final. Bermudo i Borja són baixa per sengles sancions. I per lesió, no podran ser de la partida Sobregrau, Bueno, Gabri i Joaquin. Álex Sánchez, qui ha ocupat la porteria badalonina en les dues últimes jornades, és dubte per unes lleugeres molèsties.