Triplet per la porta gran (88-77)

0
    26
    DSC_0582.JPG

21/09/2014 – El júnior del FIATC Joventut esclafa al CAI Saragossa i es proclama campió del torneig d’Aristos, amb Matt Haarms com a principal referent.

Aristos li ha anat molt bé a la Penya. L’equip d’Adrià Alonso ha començat la temporada amb poc rodatge, i disputar quatre partits exigents en només tres dies ha servit per conjuntar al grup. Durant el torneig, el FIATC Joventut ha anat de menys a més, i a la final no ha tingut quasi oposició.

El CAI Saragossa s’ha vist desbordat per l’encert ofensiu verd-i-negre des del primer període, de la mà d’un Matt Haarms que en només deu minuts ja havia anotat 12 punts. Ajudat per Albert Real, l’aler pivot holandès assumia la responsabilitat per trencar el partit des del principi (31-17).

A més, la defensa badalonina creixia al mateix ritme que la conjunció dels jugadors i les pèrdues de pilota eren quasi inexistents, res a veure amb l’inici del torneig. Ja al segon quart, un parcial de sortida de 8 a 0 favorable als verd-i-negres deixava al CAI molt tocat (39-17).

Els nois d’Adrià Alonso dominaven a plaer. I és que mentre Haarms i Bieshaar es feien grans a la pintura, carregant a la perfecció el rebot ofensiu, exteriors com Neno Dimitrijevic, Quim Salvans i Albert Real anaven sumant cistelles que incrementaven el marge badaloní. Al descans, 56 a 37 per una Penya que gaudia de més recuperacions (9) que pèrdues (8).

Al tercer quart, l’encert ha baixat, però tot i així ha estat el FIATC Joventut qui s’ha endut el parcial (15-12). Adrià Alonso ha repartit minuts entre tot el seu bloc de jugadors i tothom ha acabat aportant. A deu minuts per la cocnlusió, la Penya guanyava per 22 punts i tenia el partit totalment controlat (71-49).

Durant el darrer període, Matt Haarms es seguia fent molt gran prop del cèrcol, assumint galons després de la baixa d’Óscar Amo. Liderats per l’aler pivot fitxat els Harlem Lakers, el FIATC Joventut es plantava a 3:30’ pel final del partit amb una màxima renda de 29 punts (88-69).

En els darrers tres minuts, però, la Penya s’ha relaxat i ha encaixat un dolorós 0 a 18 per part del CAI Saragossa (88-77). Tot i abaixar el pistó en l’últim tram de la final, els d’Adrià Alonso han estat molt superiors i s’han proclamat campions del torneig d’Aristos per tercera vegada consecutiva.

El millor jugador de la final ha estat Matt Haarms, amb 18 punts, 12 rebots, 5 taps i un 34 de valoració. El júnior de la Penya no tindrà gaire temps per gaudir d’aquest triomf. La competició no s’atura i dissabte toca tornar a la feina per enfrontar-se al Santfeliuenc a l’Olímpic (19:30h).