Una nova ‘golondrina’ connectarà els ports de Badalona i Barcelona

  0
  53
  naval.jpg

  02/04/2013 – L'empresa BCNaval podria obrir aquest estiu una ruta turística setmanals, en un dels seus vaixells ecològics, que surti des del Port Vell i arribi fins a Badalona.

  L’empresa BCNaval té previst obrir un itinerari turístic amb vaixell des del Port Vell de Barcelona fins el Port de Badalona. Amb un dels seus vaixells ecològics, el Punta Europa II, amb capacitat per a 150 persones, la companyia barcelonina vol posar en marxa una ruta que recorri el litoral de la capital catalana i que finalitzi a la veïna Badalona, on els turistes podran gaudir de les platges i de molts altres encants locals.

   

  En principi, el viatge inaugural serà el 4 de maig, coincidint amb la celebració de la primera edició de la Badalona Shopping Night, una iniciativa plena d’activitats i en la que els botiguers obriran fins a mitjanit. A partir d’aquí, la idea és aprofitar l’efervescència de les Festes de Maig per fer ressò del nou servei; molt possiblement, la companyia oferirà l’opció de veure des del mar la Cremada del Dimoni, la nit del 10 de maig.

   

  Després de l’estrena, la intenció és que l’itinerari habitual comenci a funcionar regularment, un cop per setmana, durant juny, juliol, agost i setembre, si tot va bé. Depenent de la demanda, BCNaval es reserva la possibilitat de realitzar més d’un trajecte per setmana.

   

  La ruta durarà prop d’una hora i mitja, entre el Port Vell i el port badaloní i amb una parada al Port Olímpic. El vaixell sortirà al matí, deixarà els turistes a Badalona i allà recollirà un altre grup per portar-lo cap a Barcelona. A la tarda, tornarà a salpar des de Barcelona cap a Badalona, i allà recollirà tot aquell qui vulgui desfer el trajecte en direcció al Port Vell.

   

  Els tiquets es podran adquirir a les taquilles que BCNaval té al Port Vell i al Port Olímpic, a la seva pàgina web, i encara treballa l’opció de poder-les comprar també a Badalona. Pel moment, es desconeixen els preus.