Veritas i Glovo s’alien per portar l’alimentació ecològica a les llars

  0
  46

  La cadena de supermercats Veritas ofereix, des d’aquesta setmana, més de 500 productes d’alimentació, higiene, llar i productes per a nadons des de l’aplicació d’entrega a domicili Glovo . Davant de la situació de confinament, la cadena de supermercats líder en alimentació ecològica ha signat aquesta aliança amb l’start-up per poder abastir millor als clients que resideixen a ciutats com Barcelona, Madrid, Palma, Eivissa, Vitoria o Pamplona, que son les primeres zones cobertes amb el servei.

  El repartiment a domicili és clau en aquests moments i Veritas el reforça oferint el servei d’entrega immediata amb l’app de Glovo i, en paral·lel, continua oferint des de la seva botiga online un ampli assortiment de més de 5.000 productes per poder arribar a tot el territori amb franges horàries d’entrega de 2h.

  “Volem facilitar l’accés als nostres aliments ecològics als clients que tenen més dificultats per poder-los adquirir ja que en aquests moments la gent evita sortir tant de casa i, fins i tot, hi ha població de risc que ha d’evitar qualsevol desplaçament”, diu Roger Ripoll, responsable de màrqueting de Veritas.

  El fet que Veritas tingui nombroses botigues repartides en diferents barris de grans ciutats com Barcelona permet que les comandes realitzades des de l’app de Glovo s’entreguin en menys d’una hora allà on es desitgi. El funcionament és el següent: El client fa la comanda per l’app, que s’assigna al repartidor més proper a la botiga Veritas i al punt d’entrega. El personal de la botiga Veritas rep l’avís de comanda, la prepara i la lliura al repartidor, que l’entregarà al client final en 30 minuts aproximadament.

  Els propers mesos, la presència de Veritas a l’app de Glovo s’ampliarà a altres ciutats on la cadena de supermercats hi té una forta presència com Bilbao.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí