Villacampa guanya el procés electoral però només presidirà fins el juny

  0
  50
  villacampa2.JPG

  02/05/2013
  El nou president ha volgut deixar clar que "abandonarà definitivament" la presidència de la SAD i tots els càrrecs que ocupa inclòs el de president del Club

  Dimarts a la nit era el final del termini per presentar candidatures amb una sèrie de requisits per presidir el Club Joventut de Badalona, i la que està encapçalada per Jordi Villacampa, que és la única que va demanar signatures, ha estat també la única que s'ha presentat.

  D'aquesta manera la junta directiva, que repeteix els membres de l'anterior i coincideix amb molts membre del consell d'administració de la SAD, s'ha proclamat com a guanyadora sense que hi hagi hagut eleccions, i té el dret i la obligació de dirigir el club durant els propers 4 anys.

  Tot i això, el nou president, ha aclarat que no serà així i que "abandonarà definitivament" la SAD i conseqüentment tots els càrrecs que ocupa inclòs el de president del Club.

  Villacampa ha volgut explicar que s'ha presentat a les eleccions perquè "la entitat no estigui sense president" els dos mesos que queden perquè abandoni la SAD.

  "El període de mandat de club i de la SAD no coincideixen, i el club no podia estar sense un cap els propers mesos perquè és necessària la presència d'un president", ha manifestat Villacampa, "volem que hi hagi una transició tranquil·la".

  En aquesta línia ha parlat al 9 Esportiu sobre el relleu al capdavant de la Penya.
  "Toca un canvi regeracional, si una entitat és viva, no es bo que la gent estigui tant anys al càrrec" ha expressat Villacampa, que creu que Marcel Riera, el màxim accionista de la SAD, "és una persona preparada" pel relleu.

  Villacampa ha volgut tornar a deixar clar que la Penya "navega sola després d’haver sortit del concurs de creditors amb el deute totalment estructurat i amb uns calendaris que es podran afrontar a mesura que es vagin realitzant els actius que té la SAD", i que no s'ha renovat a Maldonado, Pere Tomàs, Llovet, o altres jugadors perquè "seria de mal fer que féssim l’equip de l’any vinent si marxem i volem que decideixi qui vingui"