Setena victòria consecutiva l’Olímpic

0
38

El mal partit contra Girona no havia de canviar la bona dinàmica dels últims sis partits. La Penya ha tret un partit còmode contra un rival en hores baixes mermat per les lesions dels seus dos interiors titulars, Felicio i Maye.

Els de Carles Duran han sortit mentalitzats a trencar el partit ràpid i no patir més del compte. L’avantatge del primer quart (21-13) convidava a veure una festa penyera a l’Olímpic, liderada per un espectacular alley-hoop esmaixat per Yannick Kraag. El Granada ha entrat poc a poc dins el partit gràcies a les accions individuals de Bropleh (20 punts) i la defensa zonal que ha col·lapsat l’atac verd-i-negre i s’ha posat a només un punt a l’inici del tercer quart (41-40). La mínima diferència ha estat només un miratge ja que la Penya ha pujat la defensa i l’efectivitat ofensiva, anotant 33 punts i Ventura com a heroi amb un 3/3 en triples i sentenciat el partit. L’últim quart ha estat un tràmit i cap dels dos equips ha mostrat una intensitat clara, destacant Henry Ellenson amb 16 punts.

Victòria còmoda de la Penya que suma la desena victòria de la temporada. Yannick Kraag és la notícia més positiva, intens davant i darrere i creixent cada dia.