Avui s’inicia l’obertura parcial de les instal·lacions esportives municipals

  1

  Avui, dilluns 29 de juny, està prevista l’obertura parcial de les instal·lacions esportives municipals de Badalona per a la pràctica esportiva, amb l’excepció de la piscina municipal Mireia Belmonte.

  Per poder dur a terme aquesta obertura s’han elaborat plans adequats per a cadascuna de les instal·lacions municipals, amb la finalitat de garantir la seguretat i la higiene, que requerirà la col·laboració dels usuaris i les usuàries i del personal al servei de les instal·lacions.

  La piscina Mireia Belmonte obrirà al públic el mes de setembre, atès que s’aprofitarà el període d’estiu per a realitzar tasques de reparació, imprescindibles després de diverses avaries sobrevingudes pel seu tancament obligatori per l’estat d’alarma sanitària.

  El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Badalona anirà informant els usuaris i a la ciutadania en general de tots aquells canvis de normatives que es puguin produir puntualment en referència a l’ús de les instal·lacions esportives.

  1 COMENTARI

  1. Encuentro una vergüenza que los deportistas del club natación Badalona no tengan una sola piscina para entrenar en toda una ciudad como Badalona. Se están intentando buscar la vida en otras poblaciones en los horarios que nadie quiere.
   Ya hace muchos años que los tienen totalmente olvidados por parte del ayuntamiento

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí