Badalona celebra la seva Nit Literària

  0
  premis literaris.jpg

  28/06/2016 – El Teatre Principal serà l’escenari del lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2016 de narrativa, narrativa juvenil, poesia i teatre.

  El Teatre Principal acollirà el proper dimecres 29 de juny, a les 20 hores, la celebració de la Nit Literària 2016, en el decurs de la qual es lliuraran els Premis Literaris Ciutat de Badalona 2016. Es tracta del XXV Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa – XXIX Premi Literari Països Catalans-Solstici d’Estiu; el XVIII Premi Literari Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil; el XVI Premi Betúlia de Poesia – Memorial Carme Guasch; i el IX Premi Literari de Teatre breu Inicia’t.

   

  En aquesta edició de la Nit Literària es recordarà la figura de dues intel·lectuals essencials de la nostra cultura més contemporània: Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig. La propera tardor es commemoren vint-i-cinc anys de la mort d’aquestes dues periodistes, activistes culturals, feministes, compromeses políticament i socialment, i sempre des d’una òptica de país. Recordar la seva obra literària és un dels propòsits de la vetllada que se celebrarà el dia 29 de juny al Teatre Principal (carrer Francesc Layret, 41). L’acte serà presentat per Ramon Canals. Hi intervindran les actrius Mireia Cirera i Tàtels Pérez.