Badalona es mulla un any més per l’esclerosi múltiple

  0
  escleriosi.jpg

  13/07/2013 – La ciutat se suma un any més a la campanya anual de la Fundació Esclerosi Múltiple; hi participaran la Piscina Municipal Mireia Belmonte, el Complex Esportiu de Sistrells i el Complex Esportiu de Llefià.

  L’Ajuntament de Badalona s’adhereix, un cop més, aquest diumenge 14 de juliol, a la campanya “Mulla’t i navega per l’esclerosi múltiple”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple. Aquesta campanya té com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones afectades per la malaltia, unes set mil a Catalunya, i recollir fons per donar suport a la recerca.

   

  A la campanya, que enguany celebra la vintena edició, hi participen més de sis-centes piscines d’arreu de Catalunya. A Badalona l’acolliran la Piscina Municipal Mireia Belmonte (carrer d’Eduard Maristany, 9), de 9 a 14 hores; el Complex Esportiu Municipal Sistrells (plaça de l’Alcalde Joan Manent, 1), de 8 a 14 hores); i el Complex Esportiu Municipal Llefià (avinguda de Pius XII, s/n), de 8.30 a 14 hores.

   

  El regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, visitarà diumenge 14 de juliol, a les 12 hores, les instal·lacions de la Piscina Municipal Mireia Belmonte (carrer d’Eduard Maristany, 9).

   

  A aquesta mateixa hora, les 12 del migdia, amb el lema “Sincronitza el teu rellotge”, es vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament a la piscina per una causa solidària.

   

  El Club Esportiu Mas-Ram (plaça dels Eucaliptus, 3), que ha col·laborat amb la campanya des de fa més d’una dècada, aquest any ho celebrarà el diumenge 21 de juliol al matí, dins d’una jornada de portes obertes a l’entitat.

   

  Tothom que vulgui pot prendre part en la campanya dirigint-se a qualsevol de les piscines participants i nedant uns metres. Voluntaris de l’organització lliuraran un diploma que acrediti els metres nedats. A totes les piscines hi haurà una guardiola per fer un donatiu econòmic, si es vol, i la possibilitat de comprar material de la campanya a un preu econòmic.

   

  També es pot col·laborar fent un donatiu directament al compte corrent de la Fundació Esclerosi Múltiple (https://www.fem.es) responsable de la campanya:

  2100-0921-81-0200093391.

   

  Per altra banda, l’edició d’aquest any de “Mulla’t i navega per l’esclerosi múltiple” s’adhereix als Mundials de Natació 2013. Per aquest motiu s’ha incorporat al marxandatge de la campanya la mascota XOP del Mundial.