CiU enceta una campanya per denunciar la manca de “neteja i manteniment” de la ciutat

  0
  DSC_0153.JPG

  21/06/2013 – La federació ha començat aquesta setmana a repartir 30.000 fullets criticant la gestió del PP en un dels àmbits dels que més pressumeix.

  CiU Badalona ha començat a distribuir aquesta setmana 30.000 fulls informatius als domicilis de la ciutat a través dels quals denuncia la manca de neteja dels carrers de la ciutat i l’escàs manteniment de l’asfalt, que ha provocat que tot tipus de carrers, des dels de baixa circulació fins a artèries principals, estiguin plens de forats i desnivells, que dificulten la conducció i són un perill tant pels vehicles com per als vianants.

   

  Menys recursos per a neteja

   

  La federació explica que el govern del PP ha reduït els recursos destinats a la neteja viària, limitant l’impacte positiu que va tenir el nou contracte de neteja impulsat per l’anterior govern municipal, del qual CiU en formava part. Com a exemple, la federació explica que s’ha reduït la presència de vehicles de neteja automàtica i la seva freqüència de pas i intensitat de neteja.

   

  Carrers “com formatge Gruyère”

   

  Les pàgines centrals dels 30.000 fulls informatius editats per CiU són un recull de fotografies “d’una petita part dels carrers de la ciutat que ara mateix semblen més un formatge Gruyère que vials d’una ciutat amb 220.000 habitants”, afirma el president del grup municipal, Ferran Falcó.

   

  Falcó considera que “és incomprensible que un govern que es vanta de tancar exercicis pressupostaris amb superàvit no inverteixi en serveis socials i manteniment d’infraestructures com ho hauria de fer”.

   

  Falcó ha anunciat que aquest és el primer full informatiu de tota una campanya amb la que CiU vol “explicar als badalonins els incompliments del govern del PP i la mala gestió en àrees vitals”, com és el cas del tema central d’aquest full informatiu.

   

  L’alcalde Garcia Albiol assegura que la neteja ha augmentat en els darrers dos anys i que és un servei molt valorat entre els veïns, pel que considera que CiU desconeix la realitat. Quant a l’estat dels carrers i l’asfalt, Albiol coincideix, i recorda que això ve derivat per les “escasses polítiques de manteniment dels darrers 30 anys”. El batlle popular manifesta que a dia d’avui es fan les adequacions que l’economia municipal permet.