Dolors Sabater espera reestablir la bona relació amb el PSC

  0
  dolors.jpg

  17/10/2016 – L'alcaldessa insta a deixar “d'utilitzar Badalona” i creu que el PP ha utilitzat el 12-O a Badalona per tapar casos com la trama Gürtel.

  L'alcaldessa Dolors Sabater ha volgut comparèixer aquest dilluns en roda de premsa per primer cop després dels incidents del 12 d'octubre, quan ella es trobava a Colòmbia de viatge institucional. La primera regidora de Guanyem Badalona ha sortit al pas de les reaccions polítiques dels darrers dies i creu que s'està utilitzant Badalona amb interessos partidistes.

   

  Sabater s'ha mostrat diplomàtica amb el PSC i creu que els socialistes no trencaran la relació amb el govern tripartit després de tots els acords de governabilitat assolits. Tot i així, admet que cal refer els ponts de diàleg i tornar a apropar postures.

   

  Pel que fa al PP, considera que està utilitzant el 12-O a Badalona com una cortina de fum per tapar altres qüestions relatives al partit, com és la Gürtel. En aquest sentit, instà a deixar de fer de Badalona un “circ mediàtic” i escenari d'experiments polítics.

   

  Sabater no secunda el gest de Jose Téllez

   

  Amb tot, Sabater ha reconegut que el gest del regidor Jose Téllez, que va trencar la còpia de l'ordre judicial el 12-O, no va ser el més encertat i admet que el govern local no secunda aquesta acció, com ja han fet altres membres del govern. Malgrat això, ha destacat que tots els regidors estiguessin davant dels tribunals és una mostra d'unió.