El Màgic acull la 6a edició del certamen de bellesa Become a Model

  0
  DSC_0573.JPG

  25/09/2014 – Hi participaran 15 nois i 15 noies, que optaran a convertir-se en finalistes en el certamen mundial de “Become a Model”; els clients podran dir la seva i gaudir de promocions.

  Aquest divendres 26 de setembre el centre comercial Màgic Badalona es convertirà en el marc del certamen de bellesa i moda “Become a Model Catalunya”, organitzat per Moda Catalunya. Es tracta del sisè certamen de bellesa que se celebra en Màgic Badalona i, igual que anys anteriors, s'inclou una categoria de models masculins, a més dels femenins.

   

  El Càsting va tenir lloc el 18 de setembre i van ser escollits 15 nois i 15 noies que participaran el dia del certamen i que optaran a convertir-se en finalistes per participar en el certamen mundial de “Become a Model”.

   

  Una cita que reafirma l'aposta per part del centre comercial Màgic d’apropar i vincular el món de la moda als ciutadans de Badalona i rodalies; prova d'això és la novetat que es presenta aquest any: els amics de Facebook del centre comercial Màgic podran votar al seu noi i noia favorits, una categoria no oficial.

   

  Un certamen recolzat per les 90 botigues del centre, especialment per Druni, Marco Aldany, PhilPark i Hunkemöller, marques que participen activament amb stands i regals. Tots els clients del centre que realitzin una compra amb un import mínim de 20€ entre el 15 i el 27 de setembre, podran pentinar-se o maquillar-se gratis en els estands situats a la planta baixa.

   

  Màgic Badalona és un centre comercial d'oci, amb més de 90 marques distribuïdes en 40 tendes de moda i complements, 13 restaurants, un multicine amb 14 sales, un supermercat Mercadona de gairebé 3.000m2, un gimnàs de 4000 m2 i 9 pistes de bàsquet gestionades pel Club Joventut Badalona.

   

  El Màgic Badalona treballa per oferir als ciutadans de Badalona, Barcelonès Nord i Baix Maresme una immillorable oferta comercial i lúdica des de tres eixos fonamentals: moda, oci i esport.