Els Castellers de Badalona apadrinen els Laietans de Gramenet

  0
  52
  castellers santa coloma.jpg

  17/06/2014 – La Colla Micaco ha tingut un cap de setmana intens amb tres actuacions. La primera d'elles va ser dissabte a la tarda a la veïna localitat de Santa Coloma de Gramenet, en el bateig dels Laietans de Gramenet.

  La Colla Micaco ha tingut un cap de setmana intens amb tres actuacions. La primera d'elles va ser dissabte a la tarda a la veïna localitat de Santa Coloma de Gramenet, en el bateig d'una de les colles que han apadrinat els badalonins: els Laietans de Gramenet.

   

  Després de dos pilars de 4 d'entrada, els micacos van descarregar un plàcid 4de6 amb agulla per encarar el que seria el castell més gran de la jornada per la colla, el 4de7, que presentava estrenes a tronc i canalla. Amb unes bones mides i pujant-lo pis a pis, els badalonins van descarregar el castell amb una molt bona execució, sent el primer castell de 7 que assoleix a Santa Coloma de Gramenet. Els micacos van arrodonir la seva actuació al bateig dels seus fillols descarregant el 3de6 i dos pilars de 4 simultanis.

   

  El diumenge també es presentava ben atapeït pels de Badalona. Al matí es desplaçaven al barri del Baix Guinardó per actuar a la seva festa major. Els Micaco van tornar a portar a plaça el 4de7, amb alguns canvis respecte el del dia anterior i que van descarregar controlant-lo en tot moment. Les bones sensacions van animar la colla a provar el 4de7 amb agulla, que no feien des de les Festes de Maig. La sort, però, no va acompanyar i l’estructura va haver de ser desmuntada. El 3de7 va ser l’escollit a tercera ronda, encara que també sense èxit. Finalment, els badalonins van optar per tancar l’actuació amb un 3de6.

   

  A la tarda els micacos van realitzar una petita exhibició al Palau Reial de Pedralbes en el marc de la 10a conferència del CDIO.