Els Mossos persegueixen una banda de Badalona que assalta cases al Vallès Occidental

  0
  IMG_9446_1.JPG

  22/06/2017 – La policia ha detingut un dels integrants i ha posat en cerca i captura quatre persones més.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir el 13 de juny un home de 38  anys, nacionalitat espanyola i veí de Badalona com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a domicilis de Matadepera (Vallès Occidental). L’home actuava amb quatre persones més de nacionalitat xilena i també veïns de Badalona, que ara mateix estan en cerca i captura, ja que estan en la actualitat fora del territori català.

   

  Entre març i abril, es van produir fins a vuit robatoris amb força a domicilis de Matadepera i Castellar del Vallès, cases unifamiliars a quatre vents, la majoria d’una mateixa urbanització. A més, els fets es produïen sempre en la mateixa franja horària, de 18:00 a 21:00 hores.

   

  Accedien als domicilis forçant les finestres o les portes situades a la part posterior de la casa i buscaven objectes que els resultessin fàcils de transportar i que tinguessin sortida al mercat il·legal, bàsicament diners en efectiu, joies i electrònica.

   

  El grup es desplaçava majoritàriament amb vehicles robats, encara que en alguna ocasió també haurien utilitzat vehicles de lloguer. De fet, era l’arrestat qui, presumptament, proporcionava els vehicles al grup per tal de realitzar els fets.

   

  La investigació va permetre relacionar tots aquests fets amb un mateix grup organitzat i especialitzat amb aquest tipus de robatoris. L’arrestat va passar a disposició judicial el 14 de juny davant el jutjat en funcions de guàrdia de Terrassa, el qual va decretar llibertat amb càrrecs.