Empat per celebrar

  0
  31
  IMG_3291.JPG

  10/09/2017 – El Badalona arrenca un punt molt valuós a la Nova Creu Alta en empatar sense gols un partit en què juga els últims quinze minuts amb deu jugadors.

  El Badalona arrenca un punt molt valuós a la Nova Creu Alta en empatar sense gols un partit en què juga els últims quinze minuts amb deu jugadors.

  El Sabadell ha dut la iniciativa, però els escapulats han fet un bon partit en defensa. Manolo González ha optat per jugar amb tres centrals i per fer debutar Kilian Durán a l’esquerra. El badaloní ha demostrat que pot ser un element molt imporant per al seu equip, com ho és el també badaloní Albarrán a la banda dreta.

  Les millor oportunitats en el primer temps han estat per al Bada i han arribat en els últims minuts. Després del descans, a més d’una apagada en la llum de la Nova Creu Alta de més de 20 minuts, la notícia ha estat l’expulsió, per doble targeta groga, d’Álvaro Vega. Durant l’últim quart d’hora, en inferioritat numèrica, la consigna ha estat no arriscar més del que és necessari i assegurar el punt. I així ha estat finalment.

  Fitxa tècnica

  Sabadell: Roberto, Dani Gómez, Óscar Rubio, Migue, Pol Moreno, Pedro Capó, Guillemenot, Ángel (Mario, 82'), Marc Martínez (Adri Diaz, 61'), Sanchón i Josu.

  Badalona: Morales; Albarrán, Vega, Moyano, Parera, Kilian Durán; Aly Coulibaly, Juanjo Ciércoles, Toni Lao (Robert Simón, 77'); Marcel Serramitja (Marc Cosme, 87') i Enri (Adri Rivas, 59').

  Àrbitre: Francisco Miralles (valencià). TG: Josu i Dani Gómez, del Sabadell; i Moyano, Albarrán, Juanjo i Vega (dues, la segona en el minut 76), del Badalona.