Estrena europea amb victòria

  0
  Penya-Dinamo.jpg

  19/9/2017 – Triomf de la Penya a la pista del Dinamo Tbilissi en el seu retorn a Europa (60-72). 12 punts de renda que encarrilen l'eliminatòria pels de Diego Ocampo, que ara hauran de certificar la classificació per a la següent ronda de la Champions League aquest dijous a l'Olímpic (21 h).

  19/9/2017 – Triomf de la Penya a la pista del Dinamo Tbilissi en el retorn a Europa (60-72). 12 punts de renda que encarrilen l'eliminatòria pels de Diego Ocampo, que ara hauran de certificar la classificació per a la següent ronda de la Champions League aquest dijous a l'Olímpic (21h, en directe per Televisió de Badalona). Tot i les nombroses baixes de jugadors importants (Kulvietis, amb una infecció al colze, s'ha afegit a última hora a Tomasz Gielo, Alex Ruoff i José Nogués, també lesionats, i a Omari Gudul, que es va quedar a Badalona), l'equip verd-i-negre ha sabut fer un pas endavant per començar amb bon peu la seva aventura europea. Els joves, amb menció especial per a Neno Dimitrijevic i Simon Birgander, sense oblidar-nos de Xabi López-Arostegui, han aprofitat els minuts per reivindicar-se, mentre que Patrick Richard ha demostrat un cop més que enguany serà la principal referència ofensiva. A més, un altre jugador del planter, Joel Parra, ha viscut el seu bateig oficial amb el primer equip sortint de titular. 
  El partit de la Penya no ha estat brillant. Es nota la falta de rodatge, sobretot perquè per culpa de les baixes està costant molt poder afinar les peces. Un factor que es tradueix en un joc amb molts alts-i-baixos, sense continuiïtat. Fruit d'aquest fet, la Penya no ha pogut desempallegar-se d'un Dinamo discret fins a l'últim quart. El primer ha acabat 17-17 i el segon, 29-30, amb els dos equips poc clarividents de cara a cistella. Patrick Richard (10 punts i una esmaixada estratosfèrica) i Neno Dimitrijevic (protagonista quasi absolut del segon quart amb 11 punts) han il·luminat l'espès atac verd-i-negre, però sense poder trencar l'equilibri. 
  L'escenari de partit s'ha mantingut en la represa (45-47), però ha estat en l'últim parcial que la Penya s'ha imposat. Amb Birgander manant sota els cèrcols, en un dia més aviat discret de Jerome Jordan, la Penya ha començat a apujar el llistó defensiu i això ha provocat un curtcircuit en l'atac del Dinamo, que només ha pogut fer 2 punts en els primers cinc minuts i escaig del quart. Dos triples seguits de Xabi López-Arostegui (molt bé jugant de 4) i l'incansable Albert Ventura han disparat la Penya, que ha arribat a guanyar de 14 punts (49-63), i el Dinamo, sense capacitat de resposta, ha plegat veles. Dijous, el desenllaç. I diumenge, si no hi ha cap daltabaix inesperat, primer partit contra el Kataja Basket de Finlàndia (Palau Olímpic, 19 h).