Hàbits per fer brillar la matèria primera

  0
  Crc_rjFXgAEwJot.jpg

  09/09/2016 – El Divina Seguros femení aspira a derrocar el domini que el Sant Andreu de Natzaret ha exercit durant els darrers anys a la Copa Badalona.

   

  Dissabte a la Plana (18h), els dos equips femenins de més nivell en aquesta edició de la Copa Badalona es disputaran el títol. Natzaret i Penya pugnaran per proclamar-se campions. Les primeres són favorites; mentre que el bloc verd-i-negre aspira a donar la sorpresa.

   

  Aquesta temporada, el Joventut ha fitxat Raúl Lorenzo perquè ocupi el rol d’entrenador. El tècnic arriba a l’entitat amb la missió d’extreure més rendiment al bon grup de jugadores que ja disposava l’equip.

   

  “El primer que vaig detectar un cop entro al club és detectar que hi ha una bona base de jugadores. Manquen hàbits, esforç i idees, però el material el tenim”, assegurava Lorenzo en la prèvia de la final de Copa.

   

  El Divina Seguros va tancar el curs passat ocupant la setena plaça al seu grup de Segona Catalana (13/13). Enguany, el conjunt verd-i-negre no s’estrenarà a la lliga fins al 24 de setembre. Encara resten dues setmanes per debutar, temps suficient per acabar de conjuntar les cares noves.

   

  Natàlia Llansó (Sant Cugat), Paula Aza (SESE) i Andrea Martínez (Draft) han fitxat per la Penya, mentre que Mònica Font i Ainhoa Padrós han fet el salt procedents del júnior.

   

  “El primer que intentarem és que l’equip adquireixi una bona ètica de treball i que les jugadores sàpiguen perquè es fa cada cosa. A banda de millorar tècnica i tàcticament, buscarem seguir una estructura de joc molt oberta”, exposava Raúl Lorenzo.

   

  Més enllà de guanyar o no el títol, l’entrenador del femení del Joventut espera que l’experiència de la final contra el Natzaret serveixi per créixer.

   

  “El Sant Andreu és un molt bon equip. És un rival amb una qualitat individual enorme. A nosaltres ja ens agrada jugar un partit d’aquesta exigència. Ens servirà per competir, per analitzar les manies de les jugadores i per evolucionar. Elles són favorites”, s’advertia des de la banqueta verd-i-negra.

   

  Pel que fa a la lliga, assolir una línia de rendiment regular serà la missió del femení del Joventut. Per tal d’aconseguir-ho, Raúl Lorenzo té clar cap a on cal mirar.

   

  “La manera d’entrenar ha canviat i evolucionat molt. Ara té molta importància la capacitat de gestió del grup i dels recursos humans que té el tècnic. Sobretot en categoria femenina”, sentenciava el director de la nau de la Penya. Dissabte a la Plana tothom podrà observar les armes del Divina contra un dels ‘grans’.