La Casa de la Vila celebra els 20 anys de Voluntaris amb una exposició

  0
  FLYER COBI.jpg

  12/07/2012 – Una mostra repleta d'elements dels Jocs Olímpics de 1992, quan va néixer Voluntaris Badalona amb l'objectiu de participar de l'organització, commemoren els 20 anys d'aquesta entitat ciutadana.

  La planta baixa de la Casa de la Vila acollirà des de divendres una exposició amb material original procedent dels Jocs Olímpics de 1992. Amb aquesta mostra se celebren els 20 anys de la creació de Voluntaris Badalona, una entitat que va tenir un paper determinant en el bon funcionament dels Jocs Olímpics a la ciutat. Els voluntaris des de llavors han seguit participant en l’organització de nombrosos esdeveniments i activitats de Badalona.

   

  L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inaugurarà l'exposició demà al migdia amb la presència del president de Voluntaris Badalona, Joan de Escalada.

   

  En l'exposició es podrà veure una de les torxes olímpiques que van desfilar pels carrers de Badalona, els 14 models de vestuari que van fer servir els voluntaris, les samarretes i els pantalons dels jugadors de Lituània i Croàcia que van jugar en la competició de bàsquet, acreditacions, pins, figures de Cobi, la mascota oficial dels Jocs, i més de 50 pòsters oficials.

   

  També hi haurà un collage amb més de 500 fotografies fetes a l'època i es facilitarà que tothom que vulgui hi pugui afegir la seva foto. A més s'habilitarà un espai perquè els ciutadans expliquin per escrit les seves impressions sobre la celebració.

   

  L'exposició es mantindrà a la planta baixa de la Casa de la Vila fins al dimarts 14 d'agost.