La CIA desclassifica documents que parlen de l’albirament d’un OVNI sobre Badalona

  0
  ovnis.jpg

  09/02/2016 – La Agència Central d’Intel·ligència d’EEUU ha desclassificat fa uns dies centenars de documents relacionats amb la hipotètica vida alienígena, investigacions i imatges d’OVNIs.

   

  La Agència Central d’Intel·ligència, la CIA d’EEUU, ha desclassificat aquest mes de gener centenars de documents relacionats amb la hipotètica vida alienígena, investigacions i imatges d’OVNIs. De entre la densa llista d’arxius, la pròpia agència en destaca cinc casos, un dels quals va tenir lloc al nord d’Àfrica i a certs punts d’Espanya, entre ells Badalona.

   

  Els fets es remunten al 1952, quan, a finals de maig, un objecte volador no identificat va ser albirat a Barcelona i a Badalona. Ni l’aeroport de El Prat ni el de Sabadell van tenir coneixement oficial del vol de la nau, però la font que inspira la transcripció del document de la CIA, informació de premsa, assegura que moltes persones van trucar a la redacció avisant de l’objecte.

   

  La descripció del document parlar d’un objecte volador que provenia de El Prat i va creuar Barcelona deixant una cua de fum. A l’alçada de Badalona, relata, va deixar de desprendre fum, va desaparèixer durant uns segons i va reaparèixer més endavant, novament traient fum. El cos, segons aquesta font, semblava tenir forma de coet i el fum sortia de dos punts molt propers per acabar unificant-se en un sol rastre.