L’UBSA B deixa escapar el partit (70 a 72)

23
    x publicar.JPG

30/09/2013
    Els de Toni Aragón sempre van deixar viu al Martinenc, i ho van acabar pagant

Per segona setmana consecutiva, l'UBSA B va deixar escapar una victòria a casa al tram final del partit.

Després d'uns primers 20 minuts igualats, i d'haver dominat gairebé tota la segona part, els adrianencs van deixar vius al Martinenc, que va rematar la feina amb un Aitor Pérez sensacional.

Tots dos equips van mostrar-se sòlids en defensa, i la única diferència és que quan podia, l'UBSA corria (48 a 40).
    Malgrat tot, la inexperiència dels adrianencs, sempre donava una nova oportunitat als de Barcelona (49 a 45 min 30).

Així, després d'aconseguir posar-se 7 amunt a l'inici de l'últim quart (52 a 45), van dilapidar el rèdit en menys d'un minut (52 a 51). El Martinenc va arribar a avançar-se per 6 punts a falta de 4 minuts (54 a 60), però llavors va arribar la reacció local

Gràcies a una defensa pressionant, l'UBSA B va recuperar pilotes i va anotar cistelles senzilles, però es va acabar precipitant en accions en les que hauria d'haver sumat, i mai va poder rematar la feina.

El Martinenc en canvi es va mostrar molt segur des del tir lliure, i tot i que Rubén Pérez va ajustar el marcador amb un triple extraordinari (66 a 68), els de Barcelona no van fallar.

El proper partit de l'UBSA B serà el proper dissabte a les 18h a la pista de la Cultural.