Més d’una seixantena de negocis i entitats participen de la 4a fira ecològica de Badalona

  0
  badaterra OK.png

  13/03/2015 – La plaça de Pompeu Fabra acull aquest cap de setmana, els dies 13,14 i 15 de març, la quarta edició de BadaTerra.

  La plaça de Pompeu Fabra acull aquest cap de setmana, els dies 13,14 i 15 de març, la quarta edició de BadaTerra, la fira de productes ecològics que té com a objectiu donar a conèixer la cultura del bon menjar i les noves teràpies alternatives. BadaTerra està organitzada per Evident Events&Mkt amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l'Ajuntament de Badalona.

   

  BadaTerra inclou una àmplia programació d’activitats, com xerrades, tallers educatius, teràpies alternatives de salut, venda d’alimentació ecològica artesana i alguna proposta culinària de caràcter ecològic, que inclou una recepta de pop a la badalonina a càrrec pels pescadors locals. Precisament en l’àmbit gastronòmic arriba una de les novetats d’enguany: el Van Market, una zona de paradetes de menjar ecològic de tota mena instal·lades a l’interior de petites furgonetes. Durant tot el cap de setmana, ja sigui amb un estand o prenent part en alguna de les activitats, hi participaran més d’una seixantena de negocis, botigues i entitats.