Rosendo Gabara, president BBB: “Tot el comunicat de l’Ajuntament és veritat”

  0
  162
  Arxiu

  La partida d’escacs en què es troba la situació i futur del CB Sant Josep (ja no parlem únicament com a centre parroquial sinó com a entitat esportiva) segueix navegant cap a la deriva. Sense cap solució però tampoc entesa entre club i Ajuntament. No hi ha cap mena d’entesa i cadascú emet el seu comunicat defensant els seus interessos.

  El president de l’Associació Badalona Bàsquet Base, l’entitat que agrupa 12 clubs de bàsquet de la ciutat, Rosendo Gabara, defensa “fil per randa” el comunicat emès aquest matí per part de l’Ajuntament de Badalona, en què s’exposa que tant el consistori com les entitats veïnes han estès la mà al Sant Josep.

  “Tot el que ha dit l’Ajuntament al seu comunicat és fil per randa veritat. Al senyor  Ibon  Orrantia li hem ofert fins en dues ocasions, en reunions del BBB, si necessita alguna ajuda per part del Badalona Bàsquet Base (BBB). En la darrera ocasió, fa tot just un any, hi era present l’Alcalde Xavier Garcia – Albiol i textualment li va preguntar si necessitava ajuda i el senyor Orrantia li va dir que no, que ho tenia tot controlat i que no tenia cap problema. En aquell moment, Albiol li va dir que si no tenia problemes (Orrantia), ell (Albiol), tampoc”, assegura Gabara.

  Així mateix, Gabara assegura que “per sobre de qualsevol decisió d’un president es troba l’entitat”. “El president del Sant Josep ha dit que sempre ho tenia tot controlat. Tothom que estem al món del bàsquet sabem que l’Ajuntament no pot ficar-se en una qüestió privada. Pot ajudar i pot oferir alternatives, però sempre sense perjudicar els altres. El cas particular del Sant Josep fa que dura molts anys”, afegeix al Diari de Badalona.

  “Esportivament, el Sant Josep té un nivell a Badalona que ningú li fa ombra. Ocupa un espai entre la Penya i la resta de clubs de la ciutat. Ara bé, estem parlant del pavelló o de l’entitat? És trist que es tanqui un pavelló perquè un veí presenta una denúncia? Doncs sí, és trist”, exposa.

  Ara com ara, i amb tots els horaris als pavellons ja tancats, el Sant Josep no podria disposar de cap pavelló a la ciutat i hauria de marxar. Santa Coloma, Montgat o Arenys són possibilitats que des de la BBB els haurien comunicat que es podrien estudiar.

  Una reunió del BBB decisiva a dues bandes

  D’altra banda, el president del Sant Josep, Ibon Orrantia, va aprofitar la reunió transcendental d’aquest dijous dels 12 clubs que pertanyen al BBB amb l’Ajuntament “per derivar tot aquest temps al seu problema”: “la reunió era per acabar de tancar i signar la renovació del conveni que cada 4 anys hem de renovar amb Esports i té una importància molt gran per a tots els clubs. El president del Sant Josep va col·lapsar la reunió parlant del seu problema.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí