Un cotxe bolcat i tres més danyats: el darrer accident a Martí Pujol per excés de velocitat

  0
  accident marti pujol.jpg

  30/05/2016 – Un turisme baixava a tota velocitat pel carrer, va perdre el control després d’un lleuger toc amb un altre vehicle i va desencadenar el que podria haver estat una tragèdia.

  Nou accident a Martí Pujol per excés de velocitat. L’incident no ha provocat danys personals greus però s’ha saldat amb quatre vehicles implicats i impactants imatges de l’estat dels cotxes, sobretot del ‘protagonista’, que va bolcar després de xocar.

   

  A primera hora del matí de dissabte, el presumpte vehicle responsable de la situació baixava per Martí Pujol a una velocitat massa elevada per a la circulació d’una via intraurbana, després d’haver-se saltat, segons alguns testimonis, diversos semàfors.

   

  A l’alçada del carrer Bailèn, el conductor s’hauria saltat el darrer semàfor i hauria topat lleugerament amb un altre turisme que, amb el llum verd, s’incorporava a Martí Pujol. El toc i la maniobra del conductor haurien desestabilitzat el cotxe responsable, que va perdre el control, va bolcar i va xocar contra altres dos vehicles que es trobaven estacionats, provocant greus danys.

   

  Els bombers van haver d’intervenir per rescatar el conductor, que va quedar atrapat dins del seu vehicle. Va ser traslladat en ambulància amb pronòstic lleu i sense cap lesió aparent, segons els veïns.