Continuen les derrotes a casa del Futsal Iris (3-5)

0
    38

29/10/2013
    Els de Casagemes van tornar a desaprofitar una oportunitat al que hauria de ser el seu fortí

En el 5è partit de la temporada, el Futsal Iris Badalona es plantava de nou en el pavelló de Casagemes per aconseguir la primera victòria a casa i la tercera de la temporada contra el FS Blanesport 83.

Els primers 5 minuts del partit van ser de clar domini local amb jugades de gran perill, però sense acabar de materialitzar-les amb gols. Veient que el seu equip estava patint, el tècnic visitant, Cristian Muñoz, va demanar un temps mort per reorganitzar el seu conjunt.

Aquesta interrupció en la dinàmica del joc va sorgir efecte, ja que el Blanesport es va refer de la intensitat dels locals mentre que els de Badalona van anar de més a menys.

La davallada en la intensitat i la pèrdua de la concentració, habituals enemics del Futsal Iris, van provocar dues errades defensives en el minut 9 i després en el 12 que es convertirien en 2 gols pels visitants, deixant un 0-2 en el marcador.

Era un resultat que pesava més en la moral de l’equip que en el marcador.

Tot i així, l’entrenador local, Carles Ventura, va saber encoratjar de nou als seus homes, i a la represa els verds van presentar una pressió asfixiant que volia impedir al rival que jugués amb comoditat.

L’esforç va tenir el seu premi pels de Badalona ja que Jona i després Santy, van aconseguir igualar el marcador a 2.

Fruit d'una nova errada defensiva els de Blanes van augmentar la diferència amb un gol en pròpia porteria de Santy. Aquest cop si, l’ànim dels verds va decaure i els visitants ho van aprofitar per incrementar la diferència de gols, marcant-ne 2 més i situant el resultat en 2-5.

Els de Casagemes, van apostar per sortir amb porter-jugador en els últims minuts i si bé no van tenir pèrdues en la circulació de pilota, tampoc van aconseguir marcar fins a l’últim minut, quan Jona reduïa les distàncies sense temps per més.

De nou 3 punts que marxen fora de Badalona i és que el Futsal Iris encara no ha estat capaç de mostrar la seva millor versió a casa i ja acumula tres derrotes a casa.

La propera jornada, els verds visitaran el pavelló municipal d’esports de Palamós per enfrontar-se al FS Badia Palamós, dissabte a les 16h.