Duel d’invictes

    0
    PRÈVIA.JPG

    Un altre partit d'alta volada a la Travessera de Montigalà. Aquest diumenge, a les cinc de la tarda, l'Alcoià visita el Badalona. S'enfrontaran els dos únics equips del grup tercer que encara no han perdut.

    Els alacantins es troben en un moment dolç: després de golejar l'Eldenc diumenge passat, ocupen el segon lloc de la classificació.  "És un molt bon equip, amb un entrenador, Toni Seligrat, que coneix molt bé la categoria i que treu el màxim dels seus futbolistes", assegura Manolo González a aquest diari. "Són candidats clars al play off", afegeix. Segons el tècnic gallec, el duel d'aquest diumenge "s'assemblarà més al que vam jugar contra l'Ebro que al que vam jugar contra l'Hèrcules".

    González espera un Alcoià "molt ordenat, amb molta qualitat al davant i perillós en l'estratègia". El Badalona arribarà, com el seu rival, invicte després de vuit jornades. Això si, els escapulats acumulen quatre empats consecutius, l'últim al camp del Vila-real B amb un gol miraculós de Marcel Serramitja. Manolo González no creu, però, que calgui una victòria de manera urgent. "No tenim ansietat per tornar a guanyar, no estem en una situació crítica", assenyala. Excepte Iván Guzmán, encara lesionat, tots els jugadors escapulats estan en perfectes condicions. Xiularà l'àrbitre aragonès Daniel David Baiges Dones.