El Badalonès s’endú un derbi boig (74 a 70)

0
    28
    x publicart.JPG

26/03/2013
    Els Dimonis van aconseguir imposar la lògica contra un Sant Josep B que va accelerar el partit per aprofitar les seves cartes

El Badalonès va haver de patir per vèncer al Sant Josep B, que va saber embogir el partit per competir.
    Davant la superioritat en defensa i en joc col·lectiu del Badalonès, els parroquials van plantejar un partit molt obert, amb moltes accions de caràcter i d'1 contra 1, per posar problemes als Dimonis.
    Al final però, el Badalonès va tenir més experiència i va saber aguantar l'avantatge que havia tingut tot el partit.

Després de 3 minuts d'intercanvi de cops, 3 trilpes del Badalonès (Morales, Suñé i Soliveres) van obrir la primera escletxa (18 a 11) per tancar el quart (22 a 13).

Amb l'entrada a pista de Llorach, el Badalonès va jugar moltes pilotes prop de la zona, però el Sant Josep ho aprofitava per fer mal amb el joc obert de tots els seus jugadors.
    Per evitar els desequilibris, els dos equips es van posar en zona i la diferència es va mantenir (36 a 25).

A la tornada dels vestidors, els parroquials van saber accelerar el ritme i la jugada els va sortir bé.
    Hector Rodriguez feia mal des de totes les posicions i el Badalonès va haver de posar d'enviar-li en Xavi Oña, el millor seu defensor.
    A l'altre banda, Suñé era el que gràcies al seu encert, mantenia l'avantatge pels dimonis (60 a 52).

Sense por, amb una pressió molt agressiva i defenses alternatives, el Sant Josep B va anar reduïnt la diferència i fent més difícil cada atac del Badalonès.
    Un 0 a 6 després d'una tècnica sobre Màlaga va estrènyer el marcador (70 a 66) i va fer entrar la por al cos als Dimonis.

Després de 4 rebots ofensius, Arqués va clavar un triple central per acostar al màxim als parroquials (70 a 69).
    Jimeno va donar aire des del tir lliure i a l'altre costat de la pista, Rodriguez només en va aconseguir convertir un (70 a 72).

Tot i això, el Badalonès va fallar el seguent atac, i Rodriguez va tenir la oportunitat de portar el partit a la pròrroga, però es va trobar amb l'ajuda de Llorach i va acabar cometent falt en atac.
    Les protestes van derivar en una tècnica i Jimeno va sentenciar des del tir lliure.